Cizmar de legume rădăcinoase cu Topping de biscuiți de arpagic

Cizmar de legume rădăcinoase cu Topping de biscuiți de arpagic
Rețeta cizmar de legume rădăcinoase cu topping de biscuiți de arpagic este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 613 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $3.52 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână făină universală, frișcă, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Plăcintă cu legume rădăcinoase și ciuperci cu Topping de biscuiți de rozmarin, Plăcintă cu legume rădăcinoase și ciuperci cu Topping de biscuiți de rozmarin, și Cobbler de afine cu topping de biscuiți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți 2 linguri de unt într-o oală mare grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapa și saut până la auriu adânc, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați următoarele 7 in-grediente și amestecați 1 minut.
4
Adăugați bulion și 1 cană de apă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când legumele sunt aproape fragede, aproximativ 10 minute. Se amestecă smântâna, ciupercile shiitake, mazărea și arpagicul. Condimentează după gust cu sare. Aduceți amestecul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Se amestecă restul de 1 lingură de unt și făină într-un castron mic pentru a se amesteca. Se amestecă în amestecul de legume; se fierbe până când amestecul se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute. Împărțiți amestecul de legume între șase souffl de 2 căni sau vase de copt; pus deoparte. (Poate fi pregătit cu 1 1/2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
1
Preîncălziți cuptorul la 218°.Cerneti faina, praful de copt si sarea in bol. Se amestecă arpagicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Adăugați unt; frecați cu vârful degetelor până când amestecul re-sembles masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Adăugați ouăle și laptele și amestecați până se formează aluat moale umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
4
Întoarceți aluatul pe suprafața cu făină generoasă. Frământați ușor doar pentru a combina. Împărțiți aluatul în 6 bucăți egale; scoateți fiecare bucată la o rundă de 31/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
5
Așezați 1 aluat rotund deasupra umpluturii de legume în fiecare fel de mâncare (unele umpluturi vor apărea în jurul marginilor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
6
Așezați vasele pe o foaie mare de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Coaceți până când toppingul este auriu și amestecul de legume este încălzit, aproximativ 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Lăsați să stea 5 minute.
9
Se servește fierbinte.

Ingrediente

11 lingură de oregano uscatPrune sau alte fructe fiertePrune sau alte fructe fierte4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilPrune sau alte fructe fiertePrune sau alte fructe fierte11 lingură de oregano uscat1 1/3 cană melasă1 1/3 cană melasă32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 lămâie, cu coajă și 4 răsuciri de coajă de lămâie1 lămâie, cu coajă și 4 răsuciri de coajă de lămâie1lingura. otet de vin rosumorcov, decojit, tăiat în bucăți de 1/2 inchmorcov, decojit, tăiat în bucăți de 1/2 inch14pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOpachet ciuperci porcini uscatepachet ciuperci porcini uscate2Bucăți de caramele Heath Bar1 pungă spanac proaspăt pre-spălat1 pungă spanac proaspăt pre-spălat2maricrustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilarpagic proaspăt tocatarpagic proaspăt tocat1Bucăți de caramele Heath Barchimen măcinatchimen măcinat1Bucăți de caramele Heath Bar2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel1lingura. otet de vin rosuceapa, tocataceapa, tocata2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmazăre congelatămazăre congelată1Oreos dublu umplut5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite227pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOciuperci shiitake proaspete, cu tulpină, capace tăiate cubulețeciuperci shiitake proaspete, cu tulpină, capace tăiate cubulețe227pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOnapi, curățați, tăiați în bucăți de 1/2 inchnapi, curățați, tăiați în bucăți de 1/2 inch62 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyunt nesărat răcit, tăiat în bucăți de 1/2 inchunt nesărat răcit, tăiat în bucăți de 1/2 inch411pachete de budincă instant cu ciocolată JELLO1/2 cană nuci de pin, prăjite1/2 cană nuci de pin, prăjite2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilslănină afumată tăiată gros, cubulețeslănină afumată tăiată gros, cubulețe2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbudincă instantă de lămâiebudincă instantă de lămâie680pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcartofi cu coajă albă, curățați, tăiați în bucăți de 1/2 inch (aproximativ 3 2/3 căni)cartofi cu coajă albă, curățați, tăiați în bucăți de 1/2 inch (aproximativ 3 2/3 căni)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 cană lapte integral sau smântână1 cană lapte integral sau smântână6creveți și cu venePorcini uscați sunt disponibili pe piețele italiene și în multe supermarketuriPorcini uscați sunt disponibili pe piețele italiene și în multe supermarketuri

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Brundlmayer Steinmassl Riesling cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Un început răcoros cu mirosuri de pădure de pini, ienupăr și piersică roșie sărind din pahar. Consistent și robust; foarte plin de viață, cu un corp mediu bun, crocant și extract amplu; cizelat cu aciditate vibrantă care se va integra în curând complet. Frumoasă prindere.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista