Nevoie de un desert vegetarian? Cizmarul de fructe proaspete ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 273 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână unt, praf de copt, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Cizmar De Fructe Proaspete, Cizmar De Fructe Proaspete, și Berry fructe Cizmar cu frisca proaspata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 2 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Aranjați piersicile, mărul, perele, afinele, cireșele și prunele în vasul de copt pregătit. Într-un castron mediu, bateți oul, zahărul și laptele. Într-un bol separat, cernem împreună făina, praful de copt și sarea; se amestecă în amestecul de ouă. Se amestecă vanilia și untul topit. Acoperiți fructele cu amestecul de aluat.
Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Von câștiguri câștigătoare Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.