Cizmar De Dovleac
Cizmarul de dovleac necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 284 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 664 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați extract de portocale, cuișoare măcinate, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Cizmar De Dovleac, Cizmar De Dovleac, și Cizmar De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați un vas de copt pătrat de 8 inci cu spray de gătit.
Bateți zahărul și ouăle împreună într-un castron până la lumină; amestecați dovleacul, laptele evaporat, extractul de portocale, scorțișoara, ghimbirul, cuișoarele și sarea în amestecul de ouă.
Se toarnă amestecul de dovleac în vasul de copt pregătit. Presărați ușor amestecul de tort deasupra, acoperind complet amestecul de dovleac. Stropiți încet untul topit peste amestecul de tort, astfel încât să nu se băltească.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când amestecul de dovleac este setat și toppingul este maro auriu, 50 de minute până la 1 oră.