Cizmar De Cireșe

Cizmar De Cireșe
Reteta de cires-Berry Cobbler este gata în aproximativ 1 oră și 15 minute și este cu siguranță un spectaculos fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Această rețetă face 9 porții cu 271 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de apă, zahăr, cireșe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca un desert ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cizmar De Cireșe, Se amestecă și se potrivesc Mama: Cherry Berry Cobbler, și Cizmar Cu Trei Fructe De Pădure pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cuptor de căldură la 375 F. Spray 8-inch pătrat (2-quart) vas de copt de sticlă cu spray de gătit. Într-o cratiță de 3 litri, amestecați cireșe, fructe de pădure amestecate, 1/2 cană de zahăr, amidon de porumb și apă. Gatiti la foc mediu-mare, amestecand frecvent, pana cand amestecul fierbe si se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Boabe MixteBoabe Mixte
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Se toarnă în vasul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
3
Într-un castron mediu, bateți albușul cu sârmă până se spumează. Într-un alt castron mediu, amestecați restul de 1/4 cană de zahăr și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Separați aluatul în 10 biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Prăjite, îndepărtate CoajaArahide Prăjite, îndepărtate Coaja
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
5
Tăiați fiecare în sferturi. Înmuiați bucățile de aluat în albuș de ou, apoi aruncați amestecul de zahăr pentru a acoperi. Aranjați amestecul de fructe fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
6
Presărați migdale deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(23)(23)
7
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când biscuiții sunt maro auriu și nu mai sunt aluați în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Prăjite, îndepărtate CoajaArahide Prăjite, îndepărtate Coaja
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Lăsați să stea 20 de minute înainte de servire.
9
Serviți cizmarul cald cu frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Fess Parker Santa Barbara Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții9
Scor De Sănătate5
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista