Cizmar De Caise
Reteta de caise Cobbler ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 50 minute. Această rețetă servește 6 și costă 1,08 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 254 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Dacă aveți scorțișoară măcinată, sare, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca un desert destul de ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Cizmar De Caise, Cizmar De Caise, și Cobbler De Caise-Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, combinați zahărul, amidonul de porumb, scorțișoara și nucșoara. Se amestecă în apă până se omogenizează. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti si amestecati 1 minut. Reduceți căldura.
Adăugați caise și unt; încălziți.
Se toarnă într-un 2-qt superficial uns. vas de copt.
Pentru topping, combinați făina, zahărul, praful de copt și sarea într-un bol; se taie în unt până se sfărâmă. Se amestecă laptele până se umezește. Lingură peste amestecul de caise fierbinte.
Se coace la 400 de minute pentru 30-35 de minute sau până se rumenesc și o scobitoare introdusă în topping iese curată.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Gunderloch Estate Riesling Dry cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Gunderloch Estate Riesling Uscat]()
Gunderloch Estate Riesling Uscat