Cizmar cu șuncă și legume

Cizmar cu șuncă și legume
Reteta de șuncă și legume Cobbler ar putea satisface pofta de Sud în jurul valorii de 50 minute. Această rețetă face 6 porții cu 566 calorii, 19g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână făină, unt, cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Cizmar De Legume, Cizmar De Legume De Iarnă, și Cizmar De Legume De Vară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu. Treceți treptat în făină și gătiți, amestecând constant, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați lapte și următoarele 2 ingrediente; gatiti, amestecand continuu, 6 pana la 8 minute sau pana se ingroasa si clocoteste. Se amestecă șunca și următoarele 2 ingrediente; gătiți 4 până la 5 minute sau până când amestecul este bine încălzit. Puneți lingura într - un vas de copt ușor uns de 11 x 7 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Desfaceți fiecare bucată pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
5
Tăiați bucăți în benzi late de 1 1/4 inch. Aranjați benzi într-un design de zăbrele peste amestecul de șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
6
Coaceți la 450 timp de 40 de minute sau până când crusta se rumeneste și umplutura este cu bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett
Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett
Un Riesling delicios și perfect echilibrat, cu arome glorioase de mere delicioase aurii. Întins întins, dar nici Auster, nici slab. Un Ideal Riesling.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista