Cizmar Cu Fructe De Piatră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete sudice, așa că încercați Cizmarul cu fructe de piatră. Pentru 75 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 12. O porție conține 296 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Un amestec de zahăr, unt, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 55 de minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 20%. Încercați Cizmar Cu Fructe De Piatră, Salată de fructe cu piatră de spanac: cea mai bună cină din fructe de vară, și Cizmar de pere cu afine uscate și biscuiți de porumb măcinați cu piatră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cântăriți sau lingurați ușor 9 uncii de făină în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, 1 lingură de zahăr și 1/2 linguriță de sare într-un castron; tăiați în 6 linguri de unt cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Presărați suprafața cu suc și apă cu gheață, câte 1 lingură odată; aruncați cu o furculiță până când este umed și sfărâmicios (nu formați o bilă). Apăsați ușor două treimi din aluat într-un cerc de 4 inci pe folie de plastic și acoperiți. Apăsați aluatul rămas într-un cerc de 4 inci pe folie de plastic și acoperiți. Se răcește 3 ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 42
Așezați o foaie de copt căptușită cu folie pe raftul din mijloc.
Pentru a pregăti umplutura, combinați 1 1/4 căni de zahăr și următoarele 4 ingrediente (prin ienibahar) într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Combinați prunele și piersicile într-un castron mare; presărați amestecul de făină peste amestecul de prune.
Stropiți cu vanilie și unt topit; aruncați ușor.
Lucrând cu o porție mare, întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată într-un dreptunghi de 13 x 9 inci. Se potrivește într-un vas de copt din sticlă sau ceramică de 2 litri acoperit cu spray de gătit. Puneți amestecul de prune în crustă.
Rulați porțiunea rămasă de aluat într-un dreptunghi de 11 x 7 inci.
Tăiați aluatul pe lungime în benzi groase de 1/2 inch; aranjați benzile într-un design de zăbrele peste amestecul de prune. Sigilați benzile de aluat în jurul marginilor crustei. Ungeți ușor fâșiile cu lapte; presărați uniform cu restul de 1 lingură de zahăr.
Așezați vasul de copt pe tigaia preîncălzită; coaceți la 425 timp de 20 de minute.
Reduceți temperatura cuptorului la 375 (nu scoateți cizmarul din cuptor).
Coaceți timp de 50 de minute sau până când crusta este aurie și umplutura este cu bule. Se răcește cel puțin 1 oră.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Regele Frosch Riesling Auslese All natural German. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană]()
Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană