Cizmar Caramel-sos de mere cu înghețată Bourbon-Pecan
Cizmar Caramel-mere cu înghețată Bourbon-Pecan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de desert. Această rețetă servește 8 și costă 2,2 USD pe porție. O porție conține 818 calorii, 6g de proteine, și 33g de grăsime. Un amestec de unt, piecrusts, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cizmar de nucă de cocos-piersic cu înghețată Bourbon-Pecan, Înghețată Peach Cobbler cu sos Bourbon-Caramel, și Bourbon-plăcintă cu Pecan portocaliu cu cremă de Bourbon.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați mere, zahăr și suc de lămâie; gătiți, amestecând des, 20 până la 25 de minute sau până când mărul este colorat în caramel. Lingura într-un vas de copt superficial, uns de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
3
Rotiți fiecare bucată pentru a apăsa liniile de pliere; tăiați în benzi de 1/2 inci. Aranjați benzi într-un design de zăbrele peste umplere; îndoiți marginile sub.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Așezați fâșiile rămase pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
5
Coaceți fâșiile rămase la 425 timp de 8 până la 10 minute sau până devin aurii. Puneți deoparte pentru a servi cu cizmar.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
6
Coaceți cobbler la 425 timp de 20 până la 25 de minute sau până când crusta este aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
7
Se servește cald cu fâșii de patiserie și înghețată Bourbon-Pecan.
Sudul poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Forge beciuri Classique Riesling. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Forge Pivnițe Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin Forge Cellars își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul SenecaLake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques franceze neutre (65%), iar restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina os uscat.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziesingur cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.