Ciuperci-și-spanac arunca

Ciuperci-și-spanac arunca
Aruncarea ciupercilor și a spanacului ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,79 USD pe porție. O porție conține 442 calorii, 16g de proteine, și 14g de grăsime. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți spanac pentru bebeluși, vin, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Încercați Portabella Ciuperci Paste Toss, Pui-Ciuperci-Orez Toss, și Spanac Penne Toss pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Aranjați 1/4 cană de nuci de pin într-un singur strat într-o tigaie superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Coaceți 5 până la 7 minute sau până când sunt ușor prăjite și parfumate.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Topiți untul cu ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați ciuperci și sotati 5 până la 6 minute sau până se rumenesc și cel mai lichid s-a evaporat. Reduceți căldura la mediu și adăugați roșii și usturoi; gatiti, amestecand constant, 1-2 minute. Se amestecă în vin, și se fierbe 30 de secunde, amestecand pentru a slăbi particule din partea de jos a tigaie. Se amestecă pastele fierte fierbinți și spanacul. Gatiti, amestecand ocazional, 2-3 minute sau pana cand spanacul este ofilit. Se amestecă sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Paste FiertePaste Fierte
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Se presară parmezan și nuci de pin prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
7
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În32 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista