Ciuperci-și-spanac arunca
Aruncarea ciupercilor și a spanacului ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,79 USD pe porție. O porție conține 442 calorii, 16g de proteine, și 14g de grăsime. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți spanac pentru bebeluși, vin, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Încercați Portabella Ciuperci Paste Toss, Pui-Ciuperci-Orez Toss, și Spanac Penne Toss pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului.
Preîncălziți cuptorul la 35
Aranjați 1/4 cană de nuci de pin într-un singur strat într-o tigaie superficială.
Coaceți 5 până la 7 minute sau până când sunt ușor prăjite și parfumate.
Topiți untul cu ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați ciuperci și sotati 5 până la 6 minute sau până se rumenesc și cel mai lichid s-a evaporat. Reduceți căldura la mediu și adăugați roșii și usturoi; gatiti, amestecand constant, 1-2 minute. Se amestecă în vin, și se fierbe 30 de secunde, amestecand pentru a slăbi particule din partea de jos a tigaie. Se amestecă pastele fierte fierbinți și spanacul. Gatiti, amestecand ocazional, 2-3 minute sau pana cand spanacul este ofilit. Se amestecă sare și piper.
Se presară parmezan și nuci de pin prăjite.