Ciuperci și pui elvețian
Ciuperci și pui elvețian este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 363 calorii. 99 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați brânză elvețiană, oțet de vin, piept de pui și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare sunt Pui De Ciuperci Elvețian, Farfalle cu pui, ciuperci Porcini și Chard elvețian, și Elvețian și ciuperci BBQ Burger.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Combinați uleiul și usturoiul într-un vas de copt de 9x13 inci.
Adăugați sânii de pui și acoperiți bine cu uleiul și usturoiul.
Se presară cu oțet și condimente Cajun.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 30 de minute.
Scoateți puiul din cuptor și acoperiți cu ceapă verde și ciuperci; apoi adăugați încă câteva stropi de ulei și oțet și întoarceți vasul la cuptor pentru încă 15 până la 20 de minute.
Scoateți din cuptor și așezați imediat 1 felie de brânză deasupra fiecărui piept de pui; brânza se va topi.