Ciuperci în Escab 9che cu ardei gras roșu și ardei iute de Arbol

Ciuperci în Escab 9che cu ardei gras roșu și ardei iute de Arbol
Ciuperci în Escab 9che cu ardei gras roșu și ardei iute de Arbol necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 139 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $3.95 pe portie, veți obține o garnitură care servește 12. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ciuperci de stridii, frunze de pătrunjel, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Ciuperci În Escabeche Cu Ardei Gras Roșu Și Ardei Iute De Cedrbol, Ardei gras la grătar, ceapă și ciuperci, și Ardei gras umplut mediteranean cu cuscus, pui și ciuperci.

Instrucțiuni

1
Ardei Char peste flacără de gaz sau în broiler până la înnegrit pe toate părțile. Închideți în punga de hârtie 15 minute. Curățați și semințele de ardei, apoi tăiați longitudinal în benzi de 1/4 inch lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ciuperci buton; se presara cu sare și piper și saut până când ciupercile sunt înmuiate, dar încă dețin forma, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Cu Buton AlbCiuperci Cu Buton Alb
Sare și PiperSare și Piper
CiuperciCiuperci
4
Transferați ciupercile într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați 2 linguri de ulei în aceeași tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se adaugă ciupercile shiitake; se presară sare și piper și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
Sare și PiperSare și Piper
7
Transferați ciupercile în același castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Încălziți 1 lingură de ulei în aceeași tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați ciuperci de stridii;se presara cu sare și piper și saut până la moale, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci De StridiiCiuperci De Stridii
Sare și PiperSare și Piper
10
Transferați ciupercile în același castron; rezervați tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
11
Toast chiles de cormkrbol în tigaie mică la foc mare până când începe să se întunece, aproximativ 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Transferați 3 ardei iute în moara de condimente și măcinați fin; rezervați ardeii întregi rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
13
Încălziți 1/2 cană de ulei în tigaie rezervată la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Adăugați ceapa și saut până la translucid, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
15
Adăugați usturoiul și următoarele 5 Ingrediente, 1/4 linguriță de ardei iute măcinat de arcrbol și restul de 6 ardei iute întregi de arcrbol; se amestecă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
UsturoiUsturoi
16
Adăugați 3 căni de apă și ambele oțeturi; condimentează generos cu sare. Se aduce la fierbere, amestecând frecvent, apoi se toarnă amestecul de oțet peste ciuperci în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
OțetOțet
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
17
Adăugați fâșii de ardei roșu. Se răcește complet. Acoperiți și răciți peste noapte. (Se poate face cu 1 săptămână înainte. A se păstra la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
18
Tulpina escabeche ciuperci peste castron mare. Aranjați ciupercile scurse pe un platou mare; aruncați căței de usturoi și frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
19
Stropiți ciupercile cu o parte din marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
MarinadaMarinada
20
Se ornează cu frunze de pătrunjel și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
21
* Disponibil la unele supermarketuri, magazine de alimente de specialitate și piețe latine.
1
Rezervați sucurile din ciupercile marinate. Orice ciuperci rămase pot fi returnate în sucuri și păstrate la frigider. Sunt un plus excelent pentru sandvișuri
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci MarinateCiuperci Marinate
CiuperciCiuperci

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Campo Viejo Cava brut ros circulatorcu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Campo Viejo Cava Brut Rose
Campo Viejo Cava Brut Rose
O culoare roz strălucitoare strălucitoare. Plăcut și puternic pe nas, cu o prezență puternică de fructe de padure roșii coapte. Cu are o senzație rotunjită, plăcută în gură.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista