Ciuperci Unguresti P-X-X-X-X-X

Ciuperci Unguresti P-X-X-X-X-X
Nu poți avea niciodată prea multe rețete din Europa de Est, așa că încearcă ciuperca maghiară P. O porție conține 54 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă vegană servește 12 și costă 63 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, boia de ardei, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 63%. Rețete similare includ Supă De Ciuperci Maghiară, Supă De Ciuperci Maghiară, și Supă De Ciuperci Maghiară.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați shiitakes și 1 cană de apă fierbinte; lăsați să stea până când shiitakes sunt moi, 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Pe măsură ce shiitakes se înmoaie, se curăță ceapa, șalotul și usturoiul. Se toacă fin într-un robot de bucătărie sau cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Într - o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare, amestecați frecvent ceapa, șalotul, usturoiul, uleiul de măsline și ardeiul până când legumele încep să se rumenească, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Între timp, tăiați și aruncați capetele tulpinilor decolorate ale ciupercilor obișnuite. Se toacă fin ciupercile într-un robot de bucătărie sau cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Când shiitakes sunt moi, strângeți în apă înmuiată pentru a elibera pietriș, ridicați și stoarceți uscat; rezervați apă. Tăiați și aruncați tulpinile; se toacă fin shiitakes într-un robot de bucătărie sau cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Adăugați ciuperci comune, shiitakes și cimbru în amestecul de ceapă. Se toarnă încet rezervat înmuiere apă în tigaie, lăsând sedimente în urmă. Se amestecă adesea la foc mare până când ciupercile încep să se rumenească, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească, aproximativ 10 minute.
8
Adăugați iaurt, sare și piper după gust. Se toarna intr-un castron si se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
9
Serviți cald sau rece.
10
Răspândiți pe biscuiți pentru a mânca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Ardei ArbolArdei Arbol
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista