Ciuperci umplute italiene ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 36 și costă 75 de cenți pe porție. O porție conține 147 calorii, 12g de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de piper, ciuperci, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 37 minute. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Ciuperci Umplute Italiene, Ciuperci Umplute Italiene, și Ciuperci Umplute Cu Cârnați Italieni.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Răsuciți tulpinile de ciuperci pentru a le scoate din capacele de ciuperci. Tăiați mărunt suficiente tulpini pentru a măsura 1/3 cană. Rezervați capace de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
3
Topiți 2 linguri de unt în tigaie de 10 inci la foc mediu-mare. Gatiti tulpinile de ciuperci tocate, ceapa si ardeiul gras in unt aproximativ 3 minute, amestecand frecvent, pana cand ceapa se inmoaie; se ia de pe foc. Se amestecă pesmet, condimente italiene, sare și piper. Umpleți capacele de ciuperci cu amestec de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Italiene
Sare și Piper
Pesmet
Ardei Gras
Ciuperci
Unt
Ceapă
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Topiți 1 lingură de unt în tigaie dreptunghiulară, 13x9x2 inci, în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
5
Așezați ciupercile, umplute cu părțile în sus, în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
7
Coaceți 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Setați controlul cuptorului la fiert. Fierbeți ciupercile cu blaturi de 3 până la 4 inci de la căldură aproximativ 2 minute sau până când blaturile sunt maro deschis.