Ciuperci Umplute I

Ciuperci Umplute I
Ciuperci umplute s-ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 9 și costă $1.12 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 119 calorii. Această rețetă de la Toateretete are 29 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de sare de usturoi, cremă de brânză, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Ciuperci Umplute, Ciuperci Umplute, și Ciuperci Umplute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o foaie de copt cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Tăiați ciupercile. Rezervați 1/3 până la 1/2 din tulpini și tocați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Carne MăcinatăCarne Măcinată
3
Bateți crema de brânză până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
4
Într-un castron mic, combinați tulpinile de ciuperci tocate și carnea de crab. Amestecați crema de brânză în amestecul de tulpină și scoică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
CrabmeatCrabmeat
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Adăugați sare de usturoi și amestecați bine. Umpleți capacele de ciuperci cu amestecul de brânză. Aranjați capacele pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Până La 6 Felii De Brânză Mozzarella5 Până La 6 Felii De Brânză Mozzarella
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
6
Coaceți ciupercile la 350 grade F (175 grade C) timp de 20 de minute sau până când amestecul de ciuperci și crab sunt fierbinți și cea mai mare parte a lichidului din ciuperci s-a adunat în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții9
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista