Ciuperci Umplute I
Ciuperci umplute s-ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 9 și costă $1.12 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 119 calorii. Această rețetă de la Toateretete are 29 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de sare de usturoi, cremă de brânză, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Ciuperci Umplute, Ciuperci Umplute, și Ciuperci Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o foaie de copt cu spray de gătit antiaderent.
Tăiați ciupercile. Rezervați 1/3 până la 1/2 din tulpini și tocați-le.
Bateți crema de brânză până se omogenizează.
Într-un castron mic, combinați tulpinile de ciuperci tocate și carnea de crab. Amestecați crema de brânză în amestecul de tulpină și scoică.
Adăugați sare de usturoi și amestecați bine. Umpleți capacele de ciuperci cu amestecul de brânză. Aranjați capacele pe foaia de copt pregătită.
Coaceți ciupercile la 350 grade F (175 grade C) timp de 20 de minute sau până când amestecul de ciuperci și crab sunt fierbinți și cea mai mare parte a lichidului din ciuperci s-a adunat în tigaie.