Ciuperci Umplute I

Ciuperci Umplute I
Ciuperci umplute s-ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 9 și costă $1.12 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 119 calorii. Această rețetă de la Toateretete are 29 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de sare de usturoi, cremă de brânză, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Ciuperci Umplute, Ciuperci Umplute, și Ciuperci Umplute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o foaie de copt cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Tăiați ciupercile. Rezervați 1/3 până la 1/2 din tulpini și tocați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Carne MăcinatăCarne Măcinată
3
Bateți crema de brânză până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
4
Într-un castron mic, combinați tulpinile de ciuperci tocate și carnea de crab. Amestecați crema de brânză în amestecul de tulpină și scoică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
CrabmeatCrabmeat
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați sare de usturoi și amestecați bine. Umpleți capacele de ciuperci cu amestecul de brânză. Aranjați capacele pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Coaceți ciupercile la 350 grade F (175 grade C) timp de 20 de minute sau până când amestecul de ciuperci și crab sunt fierbinți și cea mai mare parte a lichidului din ciuperci s-a adunat în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții9
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista