Ciuperci Umplute Cu Șuncă

Ciuperci Umplute Cu Șuncă
Ciuperci umplute cu sunca este un fără gluten rețetă cu 24 de porții. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 48 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca garnitură. Un amestec de parmezan, pătrunjel, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 8%. Rețete similare includ Ciuperci Umplute, Ciuperci Umplute, și Ciuperci Umplute.

Instrucțiuni

1
Scoateți tulpinile din ciuperci și zaruri. Puneți capacele de ciuperci deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2
Topiți 1/4 cană de unt într-o tigaie la foc mic; adăugați ceapa și sotati până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați tulpini de ciuperci tăiate cubulețe și sotati până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4
Se transferă într-un castron mic; se amestecă șunca tocată și următoarele 4 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
5
Topiți restul de 1/4 cană de unt în tigaie la foc mediu; adăugați capace de ciuperci și sotati până abia se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Umpleți capacele cu amestec de șuncă și așezați-le pe o foaie de copt ușor unsă. Acoperiți și răciți până la 12 ore, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
8
Se fierbe la 5 inci de căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) 6 până la 8 minute sau până când umplutura este ușor rumenită.
Echipamente pe care le vei folosi
Cheddar Fără GrăsimeCheddar Fără Grăsime
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista