Ciuperci Umplute Cu Șuncă
Ciuperci umplute cu sunca este un fără gluten rețetă cu 24 de porții. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 48 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca garnitură. Un amestec de parmezan, pătrunjel, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 8%. Rețete similare includ Ciuperci Umplute, Ciuperci Umplute, și Ciuperci Umplute.
Instrucțiuni
Scoateți tulpinile din ciuperci și zaruri. Puneți capacele de ciuperci deoparte.
Topiți 1/4 cană de unt într-o tigaie la foc mic; adăugați ceapa și sotati până se înmoaie.
Adăugați tulpini de ciuperci tăiate cubulețe și sotati până se înmoaie.
Se transferă într-un castron mic; se amestecă șunca tocată și următoarele 4 ingrediente.
Topiți restul de 1/4 cană de unt în tigaie la foc mediu; adăugați capace de ciuperci și sotati până abia se înmoaie.
Umpleți capacele cu amestec de șuncă și așezați-le pe o foaie de copt ușor unsă. Acoperiți și răciți până la 12 ore, dacă doriți.
Se fierbe la 5 inci de căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) 6 până la 8 minute sau până când umplutura este ușor rumenită.