Ciuperci umplute cu stridii și spanac
Această rețetă servește 12. Dacă $1.15 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Ciuperci umplute cu stridii și spanac ar putea fi o extraordinară fără gluten și primar rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 181 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți ciuperci, spanac, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Cina în seara asta: Tofu cu trei alarme cu ciuperci de stridii și spanac, Ciuperci Umplute Cu Spanac, și Ciuperci Umplute Cu Spanac.
Instrucțiuni
Pregătiți spanacul conform instrucțiunilor pachetului; scurgeți și uscați cu prosoape de hârtie. Pune deoparte.
Scoateți tulpinile din ciuperci, aruncând tulpinile.
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați 12 ciuperci; saut 4 minute sau până când abia se înmoaie. Repetați procedura cu ciupercile rămase și 2 linguri de unt.
Scoateți din tigaie și așezați capacul în sus într-o tigaie de jeleu de 15 x 10 inci.
Așezați 1 bucată de stridii în fiecare capac de ciuperci.
Topiți restul de 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați anghinare și ceapă; saut 3 până la 4 minute sau până se înmoaie.
Se ia de pe foc și se amestecă spanacul rezervat, smântâna, 1/3 cană de brânză și sare. Se amestecă uniform amestecul în capace de ciuperci; se presară cu brânză rămasă și slănină mărunțită.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când se încălzește bine.