Ciuperci umplute cu scoici

Ciuperci umplute cu scoici
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați ciupercile umplute cu scoici. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 74 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cățelul de usturoi, scoicile în suc, pesmetul condimentat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciuperci Umplute Cu Scoici, Ciuperci Portabella Umplute Cu Scoici, și Sănătos Și Delicios: Ciuperci Umplute Cu Scoici pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți tulpinile din ciuperci și tăiați tulpinile. Gatiti tulpinile tocate si usturoiul in 1/4 cana de unt intr-o cratita medie la foc mediu-mare pana se evapora tot lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scurgeți scoicile, rezervând 2 linguri de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
3
Adăugați scoici și lichid rezervat tulpinilor de ciuperci fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
4
Adăugați pesmetul și ingredientele rămase; se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
5
Ungeți untul rămas pe capacele de ciuperci; așezați ciupercile, tulpinaîn sus, pe o foaie de copt ușor unsă sau pe o tigaie cu jeleu. Lingura se umple uniform în ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Se fierb ciupercile umplute la 5 inci de la căldură 10 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista