Ciuperci umplute cu scoici
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați ciupercile umplute cu scoici. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 74 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cățelul de usturoi, scoicile în suc, pesmetul condimentat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciuperci Umplute Cu Scoici, Ciuperci Portabella Umplute Cu Scoici, și Sănătos Și Delicios: Ciuperci Umplute Cu Scoici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți tulpinile din ciuperci și tăiați tulpinile. Gatiti tulpinile tocate si usturoiul in 1/4 cana de unt intr-o cratita medie la foc mediu-mare pana se evapora tot lichidul.
Scurgeți scoicile, rezervând 2 linguri de lichid.
Adăugați scoici și lichid rezervat tulpinilor de ciuperci fierte.
Adăugați pesmetul și ingredientele rămase; se amestecă.
Ungeți untul rămas pe capacele de ciuperci; așezați ciupercile, tulpinaîn sus, pe o foaie de copt ușor unsă sau pe o tigaie cu jeleu. Lingura se umple uniform în ciuperci.
Se fierb ciupercile umplute la 5 inci de la căldură 10 minute sau până se rumenesc ușor.