Ciuperci umplute cu Pecorino și ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați ciupercile umplute cu Pecorino și ierburi. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 42 calorii. Această rețetă servește 28 și costă 21 de cenți pe porție. Un amestec de sare și piper, pecorino romano, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce este bine. Încercați Salată de vară-Squash cu ierburi și frescă Pecorino, Orzo cu Pecorino și ciuperci, și Salată verde cu ciuperci murate, castraveți, ceapă și Pecorino pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Amestecați firimiturile de pâine, Pecorino Romano, usturoiul, pătrunjelul, menta, sarea și piperul, după gust și 2 linguri de ulei de măsline într-un bol mediu pentru a amesteca.
Stropiți o foaie mare de copt grea cu aproximativ 1 lingură de ulei de măsline, pentru a acoperi. Puneți umplutura în cavitățile de ciuperci și aranjați pe foaia de copt, cu cavitatea în sus.
Stropiți uleiul rămas peste umplutura din fiecare ciupercă.
Coaceți până când ciupercile sunt fragede și umplutura este încălzită și aurie deasupra, aproximativ 25 de minute.