Ciuperci Umplute Cu Cârnați Și Brânză
Ciuperci umplute cu cârnați și brânză este un fără gluten și primar hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 24 calorii. Această rețetă servește 25. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, 1/4 cană de pansament italian Kraft zesty, cârnați și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciuperci umplute cu cârnați și brânză, Ciuperci umplute cu cârnați și brânză de capră, și Ciuperci Umplute Cu Cârnați Și Brânză #MushroomMakeover pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți și aruncați tulpinile din ciuperci.
Ungeți capacele de ciuperci cu pansament; așezați pe raftul tigaiei pentru pui. Se fierbe, la 4 inci de căldură, 5 min.
Apăsați cârnații în capace de ciuperci, adăugând aproximativ 1 linguriță. cârnați la fiecare capac.
Se fierbe, 4 inci de la căldură, 3 până la 5 min. sau până când brânza este topită.