Cârnați ciuperci umplute ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,09 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 270 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un amestec de ulei de măsline, praz, cârnați și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 57%. Încercați Ciuperci Umplute Cu Cârnați, Ciuperci Umplute Cu Cârnați, și Ciuperci umplute cu cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Pulverizați o foaie de copt cu margini cu spray de gătit și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Ștergeți ciupercile curate cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Îndepărtați tulpinile și zarurile. Goliți capacele dacă este necesar.
4
Periați fiecare capac cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
5
Într-o tigaie mare la foc mediu adăugați 2 linguri de ulei de măsline și tulpini de ciuperci, gătiți timp de 1 minut și apoi adăugați cârnați; spargerea oricăror aglomerări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Se sotează 3 minute.
7
Se adaugă prazul și se sotează încă 3 minute sau până când cârnații se rumenesc complet și prazul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
8
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Într-un castron mediu, combinați amestecul de umplutură și bulionul fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Se lasă să stea 2 minute sau până se înmoaie ușor.
11
Se amestecă amestecul de cârnați rumenit, salvie, usturoi și 2 linguri de parmezan în umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Crenguță Rozmarin
12
Umpleți fiecare ciupercă cu amestec de umplutură și aranjați capacele pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
13
Presărați ciupercile cu restul de 2 linguri de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
14
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 până la 25 de minute sau până la auriu.