Ciuperci Umplute Cu Cârnați
Cârnați ciuperci umplute ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,09 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 270 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un amestec de ulei de măsline, praz, cârnați și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 57%. Încercați Ciuperci Umplute Cu Cârnați, Ciuperci Umplute Cu Cârnați, și Ciuperci umplute cu cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Pulverizați o foaie de copt cu margini cu spray de gătit și dați deoparte.
Ștergeți ciupercile curate cu prosoape de hârtie.
Îndepărtați tulpinile și zarurile. Goliți capacele dacă este necesar.
Periați fiecare capac cu ulei de măsline.
Într-o tigaie mare la foc mediu adăugați 2 linguri de ulei de măsline și tulpini de ciuperci, gătiți timp de 1 minut și apoi adăugați cârnați; spargerea oricăror aglomerări.
Se adaugă prazul și se sotează încă 3 minute sau până când cârnații se rumenesc complet și prazul este fraged.
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Într-un castron mediu, combinați amestecul de umplutură și bulionul fierbinte.
Se lasă să stea 2 minute sau până se înmoaie ușor.
Se amestecă amestecul de cârnați rumenit, salvie, usturoi și 2 linguri de parmezan în umplutură.
Umpleți fiecare ciupercă cu amestec de umplutură și aranjați capacele pe foaia de copt pregătită.
Presărați ciupercile cu restul de 2 linguri de parmezan.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 până la 25 de minute sau până la auriu.