Cârnați ciuperci umplute ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,09 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 270 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un amestec de ulei de măsline, praz, cârnați și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 57%. Încercați Ciuperci Umplute Cu Cârnați, Ciuperci Umplute Cu Cârnați, și Ciuperci umplute cu cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Pulverizați o foaie de copt cu margini cu spray de gătit și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Ștergeți ciupercile curate cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
3
Îndepărtați tulpinile și zarurile. Goliți capacele dacă este necesar.
4
Periați fiecare capac cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
5
Într-o tigaie mare la foc mediu adăugați 2 linguri de ulei de măsline și tulpini de ciuperci, gătiți timp de 1 minut și apoi adăugați cârnați; spargerea oricăror aglomerări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
1 Cană De șalote, Tocate
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Se sotează 3 minute.
7
Se adaugă prazul și se sotează încă 3 minute sau până când cârnații se rumenesc complet și prazul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
8
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Într-un castron mediu, combinați amestecul de umplutură și bulionul fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Se lasă să stea 2 minute sau până se înmoaie ușor.
11
Se amestecă amestecul de cârnați rumenit, salvie, usturoi și 2 linguri de parmezan în umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Usturoi Goya®
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
12
Umpleți fiecare ciupercă cu amestec de umplutură și aranjați capacele pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
13
Presărați ciupercile cu restul de 2 linguri de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
14
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 până la 25 de minute sau până la auriu.