Ciuperci Umplute Cu Cârnați
Ciupercile umplute cu cârnați ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 361 calorii, 11g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de brânză mascarpone, scallions, cârnați și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 107 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Ciuperci Umplute Cu Cârnați, Ciuperci Umplute Cu Cârnați, și Ciuperci Umplute Cu Cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Scoateți tulpinile din ciuperci și tocați-le fin. Pune deoparte.
Așezați capacele de ciuperci într-un castron puțin adânc și aruncați cu 3 linguri de ulei de măsline și Marsala. Pune deoparte.
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie medie la foc mediu.
Adăugați cârnații, sfărâmându-l cu spatele unei linguri de lemn. Gătiti cârnații timp de 8 până la 10 minute, amestecând frecvent, până se rumenesc complet.
Adăugați tulpinile de ciuperci tocate și gătiți încă 3 minute. Se amestecă ceapa și usturoiul și se fierbe încă 2 până la 3 minute, amestecând ocazional.
Adăugați firimiturile panko, amestecând pentru a combina uniform cu toate celelalte ingrediente. În cele din urmă, rotiți în mascarpone și continuați să gătiți până când mascarpone s-a topit și a făcut amestecul de cârnați cremos. De pe foc, amestecați parmezanul, pătrunjelul și condimentați cu sare și piper, după gust, răciți ușor.
Umpleți fiecare ciupercă generos cu amestecul de cârnați. Aranjați ciupercile într-un vas de copt suficient de mare pentru a ține toate ciupercile într-un singur strat confortabil.
Coaceți până la umplutură timp de 50 de minute, până când umplutura este rumenită și crustă.