Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de Hor d ' oeuvre, așa că încercați ciupercile umplute cu cârnați. O porție conține 240 calorii, 5g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 63 de cenți pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 12 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de cârnați, nuci de pin, fulgi de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Ciuperci Umplute Cu Cârnați, Ciuperci Umplute Cu Cârnați, și Ciuperci Umplute Cu Cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pentru a face umplutura, puneți stafidele, măslinele, nucile de pin, pătrunjelul și usturoiul pe o tăietură și tocați și puneți-le într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Amestec Natural Pentru Prăjituri
3
Adăugați cârnații și 1/2 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
4
Stropiți umplutura cu aproximativ 1/4 cană de ulei de măsline pentru a umezi și condimenta cu sare, piper și fulgi de ardei roșu; amestecați bine cu mâinile pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Puneți firimiturile de pâine într-un alt bol, stropiți cu puțin ulei de măsline și adăugați 1/4 cană de Pecorino; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Pecorino
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Ungeți fundul și părțile laterale ale unei farfurii, care este suficient de mare pentru a ține toate ciupercile într-un singur strat. Aranjați ciupercile perfect în tigaie, cu capacul în jos; condimentați interiorul cu sare și piper și stropiți cu ulei de măsline. Umpleți fiecare ciupercă cu o lingură generoasă de umplutură de cârnați și presărați firimiturile de pâine deasupra; stropiți cu și mai mult ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
Creveți Sotați, Decojiți
7
Coaceți timp de 20 de minute până când umplutura este rumenită și ciupercile moi, rotind periodic vasul pentru gătit uniform.