Tilapia Cu Crustă De Pecan

Tilapia Cu Crustă De Pecan
Tilapia cu crustă de Pecan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 318 calorii, 38g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,35 USD pe porție. Un amestec de piper, pesmet, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma nucile pecan, puteți urma acest fel principal cu Tort Bourbon cu nuci pecan: un clasic sudic ca desert. Această rețetă de la Food.com are 12 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tilapia Cu Crustă De Pecan, Tilapia Cu Crustă De Pecan, și Pecan Crusted Tilapia - 6 Puncte pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
FitVine Vin Pinot Grigio
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.
DificultateUșor
Gata În11 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista