Ciuperci umplute cu crab la grătar și Fontina

Ciuperci umplute cu crab la grătar și Fontina
Ciuperci umplute cu crab la grătar și Fontina este un pescatarian și דל פחמימות, hor d ' oeuvre. Această rețetă face 24 de porții cu 149 calorii, 9g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 2376 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână brânză fontina, carne de crab, șalotă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Ciuperci umplute cu Crab și Fontina, Ciuperci umplute cu Bacon și Fontina, și Fontina la grătar cu anghinare și ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul în tigaie medie la foc mediu. Când spumarea dispare, adăugați șalotă și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați vin alb și gătiți încă 1 minut. Se amestecă firimiturile de pâine panko, se ia de pe foc, se lasă să se răcească 10 minute. Se amestecă carnea de crab, 1/3 cană de brânză fontina, suc de lămâie și boia. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Brânză FontinaBrânză Fontina
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
CrabmeatCrabmeat
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
3
Într-un castron mare, aruncați ușor capacele de ciuperci în ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Scoateți ciupercile pe farfurie și umpleți fiecare cu amestec de umplutură de crab. Topiți ciupercile cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
CrabiCrabi
5
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii pe o parte a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul. Aranjați ciupercile peste partea rece a grătarului. Acoperiți și gătiți până când brânza este topită și ușor rumenită, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Se scoate de pe grătar, se lasă să se răcească 5 minute, apoi se servește.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista