Crab ciuperci umplute ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, pescatariană și דל פחמימות,ă are 143 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper măcinat, maioneză, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Ciuperci Umplute Cu Crab, Ciuperci Umplute Cu Crab, și Ciuperci Umplute Cu Crab.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron mediu, combinați carnea de crab, ceapa verde, ierburile și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Crabmeat
Piper
Ierburi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se amestecă în maioneză și 1/4 cană parmezan până se combină bine. Puneți la frigider umplutura până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Maioneză
4
Ștergeți ciupercile cu un prosop umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
5
Îndepărtați tulpinile. Scoateți branhiile și baza tulpinii, făcând cupe adânci. Aruncați branhiile și tulpinile. Umpleți capacele de ciuperci cu lingurițe rotunjite de umplutură și puneți-le într-un vas de copt puțin adânc.
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.