Ciuperci Umplute Cu Crab
Crab ciuperci umplute ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, pescatariană și דל פחמימות,ă are 143 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper măcinat, maioneză, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Ciuperci Umplute Cu Crab, Ciuperci Umplute Cu Crab, și Ciuperci Umplute Cu Crab.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mediu, combinați carnea de crab, ceapa verde, ierburile și piperul.
Se amestecă în maioneză și 1/4 cană parmezan până se combină bine. Puneți la frigider umplutura până când este gata de utilizare.
Ștergeți ciupercile cu un prosop umed.
Îndepărtați tulpinile. Scoateți branhiile și baza tulpinii, făcând cupe adânci. Aruncați branhiile și tulpinile. Umpleți capacele de ciuperci cu lingurițe rotunjite de umplutură și puneți-le într-un vas de copt puțin adânc.
Presărați blaturi cu parmezan și boia.
Coaceți timp de 15 minute.
Scoateți din cuptor și serviți imediat
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.