Ciuperci umplute cu carne de vită și brânză albastră
Carne de vită și brânză albastră Ciuperci umplute ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 36 de porții cu 30 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți amestec de condimente pentru friptură, arpagic, ciuperci cremini și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 157 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 18%. Încercați Ciuperci Umplute Cu Brânză Albastră, Ciuperci umplute cu praz, brânză albastră și nuci., și Bacon Nuc Albastru Brânză Ciuperci Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Scoateți și rezervați tulpinile din ciuperci. Condimentează capacele de ciuperci cu sare; deoparte. Tulpini de carne tocată pentru a produce 1/2 cană; aruncați tulpinile rămase.
Combinați carnea de vită măcinată, tulpinile tocate, brânza albastră, firimiturile de pâine, 3 linguri de arpagic și condimentele de friptură. Se amestecă uniform amestecul de carne de vită în ciuperci.
Așezați ciupercile umplute pe raft în tigaie pentru pui.
Coaceți în 375 de grade F cuptor 15-20 de minute.
Se presară cu arpagic suplimentar, dacă se dorește.