Ciuperci Umplute Cu Brânză De Usturoi

Ciuperci Umplute Cu Brânză De Usturoi
Usturoi Herb brânză ciuperci umplute ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 128 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 20. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați usturoi și brânză de ierburi, brânză de parmezan, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciuperci umplute cu ierburi și brânză, Ciuperci umplute cu ierburi și brânză de capră, și Brânză de usturoi negru și ciuperci Portobello umplute cu curcan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați răspândirea brânzei, crema de brânză și 1/2 pachet de parmezan într-un bol până se amestecă bine; acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
11 Până La 12 Ardei Banana Dulci11 Până La 12 Ardei Banana Dulci
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Puneți uleiul de măsline într-un castron. Înmuiați fiecare ciupercă în ulei, acoperind în întregime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Așezați ciuperca cu fața în jos pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. Acoperiți ciupercile cu o altă foaie de hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se înmoaie, aproximativ 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scoateți din cuptor și lăsați ciupercile să se răcească ușor. Tapetați foaia de copt cu o foaie curată de hârtie pergament. Umpleți fiecare capac de ciuperci cu amestecul de brânză pregătit și aranjați pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză TopităBrânză Topită
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Întoarceți foaia de copt în cuptor și continuați să coaceți până când brânza este topită, încă aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Se presară cu restul de 1/2 pachet de parmezan înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții20
Scor De Sănătate2
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista