Ciuperci Umplute Cu Brânză De Capră

Ciuperci Umplute Cu Brânză De Capră
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da brânză de capră Ciuperci umplute un try. O porție conține 43 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 33 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți brânză de capră, ceapă verde, cimbru și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Ciuperci Umplute Cu Brânză De Capră, Brânză de capră și ciuperci umplute cu prosciutto, și Ciuperci Umplute Cu Brânză De Capră.

Instrucțiuni

1
Curățați ciupercile cu prosoape de hârtie umede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
2
Îndepărtați tulpinile, rezervând tulpinile pentru o altă utilizare.
3
Sotati capacele de ciuperci in 1 lingura ulei de masline fierbinte intr-o tigaie mare la foc mediu-mare 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Scoateți din tigaie și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ceapa verde în tigaie; se sotează la foc mediu-mare până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se ia de pe foc; se amestecă 1/3 cană parmezan și următoarele 4 ingrediente. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
7
Zdrobiți brânza de capră uniform în capace de ciuperci. Puneți amestecul de pesmet uniform în capace de ciuperci peste brânză de capră și presărați uniform cu parmezanul rămas. Aranjați ciupercile pe raftul unei tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit. Se fierbe la 5 1/2 inci de la căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) 2 până la 3 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista