Ciuperci Umplute Cu Brânză De Capră

Ciuperci Umplute Cu Brânză De Capră
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da brânză de capră Ciuperci umplute un try. O porție conține 43 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 33 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți brânză de capră, ceapă verde, cimbru și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Ciuperci Umplute Cu Brânză De Capră, Brânză de capră și ciuperci umplute cu prosciutto, și Ciuperci Umplute Cu Brânză De Capră.

Instrucțiuni

1
Curățați ciupercile cu prosoape de hârtie umede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
2
Îndepărtați tulpinile, rezervând tulpinile pentru o altă utilizare.
3
Sotati capacele de ciuperci in 1 lingura ulei de masline fierbinte intr-o tigaie mare la foc mediu-mare 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Scoateți din tigaie și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați ceapa verde în tigaie; se sotează la foc mediu-mare până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se ia de pe foc; se amestecă 1/3 cană parmezan și următoarele 4 ingrediente. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
7
Zdrobiți brânza de capră uniform în capace de ciuperci. Puneți amestecul de pesmet uniform în capace de ciuperci peste brânză de capră și presărați uniform cu parmezanul rămas. Aranjați ciupercile pe raftul unei tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit. Se fierbe la 5 1/2 inci de la căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) 2 până la 3 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Brânză De CaprăBrânză De Capră
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista