Ciuperci Umplute Cu Brânză De Capră
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da brânză de capră Ciuperci umplute un try. O porție conține 43 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 33 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți brânză de capră, ceapă verde, cimbru și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Ciuperci Umplute Cu Brânză De Capră, Brânză de capră și ciuperci umplute cu prosciutto, și Ciuperci Umplute Cu Brânză De Capră.
Instrucțiuni
Curățați ciupercile cu prosoape de hârtie umede.
Îndepărtați tulpinile, rezervând tulpinile pentru o altă utilizare.
Sotati capacele de ciuperci in 1 lingura ulei de masline fierbinte intr-o tigaie mare la foc mediu-mare 5 minute.
Scoateți din tigaie și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Adăugați ceapa verde în tigaie; se sotează la foc mediu-mare până se înmoaie.
Se ia de pe foc; se amestecă 1/3 cană parmezan și următoarele 4 ingrediente. Pune deoparte.
Zdrobiți brânza de capră uniform în capace de ciuperci. Puneți amestecul de pesmet uniform în capace de ciuperci peste brânză de capră și presărați uniform cu parmezanul rămas. Aranjați ciupercile pe raftul unei tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit. Se fierbe la 5 1/2 inci de la căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) 2 până la 3 minute sau până se rumenesc ușor.