Ciuperci Umplute Cu Brânză
Ciupercile umplute cu brânză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 20. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 45 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză Wedge brie, ciuperci crimini, sos de friptură și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Ciuperci Umplute Cu Brânză Sărată, Ciuperci Portabello Umplute Cu Brânză, și Ciuperci umplute cu brânză pe pâine prăjită.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul cuptorului și setați grătarul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură. Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Fierbeți ciupercile pe foaia de copt cu tulpina în jos timp de 5 minute pentru a se înmuia.
Scoateți din cuptor și întoarceți capacele de ciuperci.
Puneți o bucată de sos de friptură în fiecare capac, apoi puneți o bucată de brie deasupra. Reveniți la cuptor și fierbeți până când brânza se rumeneste și se rumeneste, încă aproximativ 5 minute.