Ciuperci Umplute Cu Bacon
Bacon ciuperci umplute este un hor d ' oeuvre care servește 36. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 165 calorii. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână slănină, sare și piper măcinat, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 444 de fani. Este o opțiune bună dacă urmăriți un דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Ciuperci Umplute Cu Bacon, Ciuperci umplute cu Bacon și parmezan, și Ardei umpluți cu slănină și ciuperci.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. tapetați o foaie de copt cu margini cu folie de aluminiu.
Într-o tigaie mare, gătiți ceapa și slănina la foc mediu până când sunt crocante.
Scoateți amestecul din tigaie și puneți-l deoparte. În aceeași tigaie, adăugați bourbonul și crema de brânză și amestecați constant până când crema de brânză se topește și se amestecă cu bourbonul.
Adăugați amestecul de ceapă și slănină înapoi în tigaie și amestecați împreună.
Adăugați pesmetul, sarea și piperul și amestecați împreună.
Puneți amestecul în capacele de ciuperci și puneți-l pe foaia de copt pregătită.
Coaceți până când ciupercile sunt fragede, 25 până la 35 de minute. Se acoperă cu niște parmezan și se pune din nou în cuptor pentru a permite topirea brânzei.
Scoateți din cuptor și serviți.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegeri excelente pentru ciupercile umplute. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru cu un rating de 4.7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 65 de dolari pe sticlă.
![Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru]()
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Vinul este limpede sau palid cu indicii de verde tipice Chardonnay. Mousse-ul este fin și regulat, cu o panglică frumoasă de bule puternice. Primul nas este atât înflorit, cât și fructat, apoi vine note de nuci proaspete și pâine proaspătă. În finisaj există citrice care aduce o impresie frumoasă de netezime și prospețime. Atacul este sincer, asociat cu delicatețe și rotunjime. Prima impresie este dominată de fructe albe proaspete (lămâie și pere) și de flori (salcâm), urmate de note cremoase. În cele din urmă este persistent pe citrice (grapefruit confiat, mandarină și lămâie) și mineralitate, aducând prospețime și eleganță vinului.