Ciuperci Umplute Cu Bacon

Ciuperci Umplute Cu Bacon
Bacon ciuperci umplute este un hor d ' oeuvre care servește 36. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 165 calorii. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână slănină, sare și piper măcinat, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 444 de fani. Este o opțiune bună dacă urmăriți un דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Ciuperci Umplute Cu Bacon, Ciuperci umplute cu Bacon și parmezan, și Ardei umpluți cu slănină și ciuperci.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. tapetați o foaie de copt cu margini cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Într-o tigaie mare, gătiți ceapa și slănina la foc mediu până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scoateți amestecul din tigaie și puneți-l deoparte. În aceeași tigaie, adăugați bourbonul și crema de brânză și amestecați constant până când crema de brânză se topește și se amestecă cu bourbonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați amestecul de ceapă și slănină înapoi în tigaie și amestecați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați pesmetul, sarea și piperul și amestecați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PesmetPesmet
6
Puneți amestecul în capacele de ciuperci și puneți-l pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți până când ciupercile sunt fragede, 25 până la 35 de minute. Se acoperă cu niște parmezan și se pune din nou în cuptor pentru a permite topirea brânzei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
ParmezanParmezan
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți din cuptor și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegeri excelente pentru ciupercile umplute. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru cu un rating de 4.7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 65 de dolari pe sticlă.
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Vinul este limpede sau palid cu indicii de verde tipice Chardonnay. Mousse-ul este fin și regulat, cu o panglică frumoasă de bule puternice. Primul nas este atât înflorit, cât și fructat, apoi vine note de nuci proaspete și pâine proaspătă. În finisaj există citrice care aduce o impresie frumoasă de netezime și prospețime. Atacul este sincer, asociat cu delicatețe și rotunjime. Prima impresie este dominată de fructe albe proaspete (lămâie și pere) și de flori (salcâm), urmate de note cremoase. În cele din urmă este persistent pe citrice (grapefruit confiat, mandarină și lămâie) și mineralitate, aducând prospețime și eleganță vinului.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții36
Scor De Sănătate3
Revista