Ciupercile umplute calde și picante ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 15 și costă 60 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 125 calorii. Această rețetă de la Toateretete are 16 fani. Un amestec de chimen măcinat, ardei jalapeno, praf de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciuperci Umplute Picante, Ciuperci Umplute Picante, și Ciuperci Picante Umplute Cu Spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se amestecă crema de brânză, brânză Cheddar, ceapă, slănină, ardei jalapeno, chimen și praf de usturoi împreună într-un bol. Se amestecă amestecul de brânză cremă în fiecare ciupercă. Aranjați ciupercile umplute pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când ciupercile sunt fragede și brânza este topită, 30 până la 40 de minute.