Ciuperci sălbatice în Papillote

Ciuperci sălbatice în Papillote
Ciuperci sălbatice en Papillote este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 237 calorii, 4G de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de șalotă, pătrunjel, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Wild Striped Bass în Papillote, Umplutură de orez sălbatic cu ciuperci sălbatice, și Penne cu ciuperci sălbatice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preincalziti cuptorul la 450 F cu rack în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Periați ușor 4 (12 inci) pătrate de hârtie pergament cu puțin unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
3
Aruncați ciupercile cu ierburi, șalotă, usturoi, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-un castron mare, apoi aruncați cu untul rămas și împărțiți între pătratele de pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
UsturoiUsturoi
PiperPiper
IerburiIerburi
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Fold pergament pentru a închide ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
5
Coaceți pachetele într-o tavă de copt superficială 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
6
Serviți pachete pe farfurii.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista