Ciuperci sălbatice în Papillote
Ciuperci sălbatice en Papillote este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 237 calorii, 4G de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de șalotă, pătrunjel, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Wild Striped Bass în Papillote, Umplutură de orez sălbatic cu ciuperci sălbatice, și Penne cu ciuperci sălbatice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 450 F cu rack în mijloc.
Periați ușor 4 (12 inci) pătrate de hârtie pergament cu puțin unt.
Aruncați ciupercile cu ierburi, șalotă, usturoi, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-un castron mare, apoi aruncați cu untul rămas și împărțiți între pătratele de pergament.
Fold pergament pentru a închide ciuperci.
Coaceți pachetele într-o tavă de copt superficială 20 de minute.
Serviți pachete pe farfurii.