Ciuperci Sălbatice Prăjite Și Cartofi
Ciupercile sălbatice prăjite și cartofii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 343 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 5,83 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci chanterelle, tarhon, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Sparanghel Prăjit Și Ciuperci Sălbatice, Prepeliță prăjită cu ciuperci sălbatice, și Ciuperci sălbatice prăjite în reducerea vinului roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Puneți cartofii într-o tigaie mare și stropiți cu 2 linguri de ulei de măsline.
Se presară sare și se amestecă pentru a acoperi cartofii cu sare și ulei de măsline. Întoarceți astfel încât părțile tăiate să fie în sus.
Prăjiți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.
În timp ce cartofii se gătesc, turnați 1 linguriță de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu și gătiți pancetta, amestecând des, în uleiul fierbinte până când pancetta eliberează puțină grăsime și arată ca șuncă gătită, aproximativ 5 minute. Se amestecă ciupercile king trumpet, chanterelle, nameko și clamshell, adăugând un vârf de sare în timp ce gătesc.
Întoarceți focul la mare și gătiți ciupercile până când majoritatea sucurilor se evaporă și ciupercile încep să se rumenească, aproximativ 10 minute.
Rotiți cuptorul de căldură până la 425 grade F (220 grade C).
Amestecați cartofii în vasul de copt; amestecați ciupercile și pancetta cu cartofii. Reveniți la cuptor și coaceți timp de 10 minute; amestecați și continuați să coaceți până când cartofii sunt rumeniți, moi și fragezi, încă aproximativ 10 minute.
Lăsați să se răcească ușor, aproximativ 10 minute.
Stropiți oțet de sherry peste cartofi și ciuperci, presărați tarhon, usturoi și 1 lingură de ulei de măsline și aruncați pentru a amesteca. Gustați și reglați condimentele.
Transferați pe un platou de servire.