Ciuperci Sugo

Ciuperci Sugo
Ciuperca Sugo este o fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 1,46 USD pe porție. O porție conține 122 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. 906 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cubul de bouillon de vită, frunza de dafin, parsely și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tagliatelle al Sugo di Funghi (Tagliatelle cu ciuperci Ragu), Guanciale & Mandarin Sugo, și Sugo De Porc Cu Strozzapreti.

Instrucțiuni

1
Așezați ciupercile uscate la înmuiat într-un castron cu 2 căni de apă caldă. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Gatiti incet ceapa tocata pana devine aurie: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3
Încălziți uleiul de măsline într-o oală medie, cu fund gros (4 sau 5 litri) la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Adăugați ceapa tocată și amestecați pentru a acoperi cu uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
5
Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa capata o culoare aurie intensa, aproximativ 30 pana la 40 de minute. Reglați căldura mai mică, dacă este necesar, pentru a împiedica ceapa să se usuce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1
Adăugați morcovii tocați și gătiți încă 5-6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați țelina și gătiți până se înmoaie, încă aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3
Adăugați usturoiul, pătrunjelul, rozmarinul, cimbru și maghiran. Gatiti inca 4-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaghiranMaghiran
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Scoateți porcini din lichidul de înmuiere, rezervând lichidul. Cel mai simplu mod de a face acest lucru pe care l-am găsit este să turnăm porcini și lichidul înmuiat printr-un filtru de cafea, într-un castron sau o cană de măsurare. Acest lucru ajută la îndepărtarea oricărei granule care ar putea persista în lichidul de înmuiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Se toacă fin ciupercile și se adaugă la legumele din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Adăugați vin: împingeți legumele într-o parte a oalei și creșteți focul la mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Adăugați 1/2 cană de vin roșu pe partea laterală a oalei fără legume și gătiți la foc mare timp de 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Adăugați ingredientele rămase și fierbeți la foc mic: 
9
Adăugați sosul de roșii, 1 1/2 căni din lichidul de înmuiere a ciupercilor, cubul de bouillon (rupeți-l cu degetele în timp ce îl adăugați) și frunza de dafin în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon CubeBouillon Cube
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
10
Aduceți la foc mic și reduceți focul la minim.
11
Adăugați piper negru măcinat după gust. Acoperiți oala și fierbeți, amestecând ocazional, timp de 1 1/2 ore. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
12
Se servește peste mămăligă sau se aruncă cu ravioli sau alte paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
RavioliRavioli
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista