Ciuperca Sugo este o fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 1,46 USD pe porție. O porție conține 122 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. 906 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cubul de bouillon de vită, frunza de dafin, parsely și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tagliatelle al Sugo di Funghi (Tagliatelle cu ciuperci Ragu), Guanciale & Mandarin Sugo, și Sugo De Porc Cu Strozzapreti.
Instrucțiuni
1
Așezați ciupercile uscate la înmuiat într-un castron cu 2 căni de apă caldă. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Gatiti incet ceapa tocata pana devine aurie:
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Încălziți uleiul de măsline într-o oală medie, cu fund gros (4 sau 5 litri) la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Adăugați ceapa tocată și amestecați pentru a acoperi cu uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa capata o culoare aurie intensa, aproximativ 30 pana la 40 de minute. Reglați căldura mai mică, dacă este necesar, pentru a împiedica ceapa să se usuce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1
Adăugați morcovii tocați și gătiți încă 5-6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați țelina și gătiți până se înmoaie, încă aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Scoateți porcini din lichidul de înmuiere, rezervând lichidul. Cel mai simplu mod de a face acest lucru pe care l-am găsit este să turnăm porcini și lichidul înmuiat printr-un filtru de cafea, într-un castron sau o cană de măsurare. Acest lucru ajută la îndepărtarea oricărei granule care ar putea persista în lichidul de înmuiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se toacă fin ciupercile și se adaugă la legumele din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Adăugați vin: împingeți legumele într-o parte a oalei și creșteți focul la mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
7
Adăugați 1/2 cană de vin roșu pe partea laterală a oalei fără legume și gătiți la foc mare timp de 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Semințe De Leuștean Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
8
Adăugați ingredientele rămase și fierbeți la foc mic:
9
Adăugați sosul de roșii, 1 1/2 căni din lichidul de înmuiere a ciupercilor, cubul de bouillon (rupeți-l cu degetele în timp ce îl adăugați) și frunza de dafin în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon Cube
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Grăsime De Porc înapoi
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
10
Aduceți la foc mic și reduceți focul la minim.
11
Adăugați piper negru măcinat după gust. Acoperiți oala și fierbeți, amestecând ocazional, timp de 1 1/2 ore. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Grăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
12
Se servește peste mămăligă sau se aruncă cu ravioli sau alte paste.