Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Mushroom Stroganoff. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 703 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți muștar, vermut, ciuperci și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Ciuperci stroganoff, Ciuperci Stroganoff, și Ciuperci Stroganoff.
Instrucțiuni
1
Topiți 2 linguri de unt într-un cuptor olandez mare setat la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați șalotele și gătiți, până se înmoaie; aproximativ 5 minute. Se amestecă usturoiul, gătind încă un minut. Apoi adăugați cimbru, sare, piper, muștar și sos Worcestershire. Se amestecă pentru a combina.Coborâți focul și adăugați ciupercile, amestecând până se ofilesc ușor; aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Ciuperci
Ceapă Eșalotă
Muștar
Usturoi
Piper
Cimbru
Sare
3
Adăugați bulionul și vinul și continuați să gătiți, amestecând ocazional, timp de 30 de minute, bulionul va fi ușor redus. În timp ce ciupercile se gătesc, aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Bulion
Apă
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați tăiței de ou și gătiți până la al dente, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Ou
5
Scoateți-le de pe foc, scurgeți-le, apoi puneți-le înapoi în aceeași oală caldă în care le-ați gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați untul rămas și amestecați pentru a acoperi ușor în unt. Când este gata de servit, amestecați smântâna în amestecul de ciuperci și condimentați ușor după gust cu mai multă sare și piper, dacă este necesar. Aruncați amestecul de ciuperci cu tăiței calzi cu unt.