Ciuperci sotate cu pâine prăjită și ouă coapte
Ciupercile sotate cu pâine prăjită și ouă coapte ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 155 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $5.27 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci shiitake, frunze de cimbru, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de SippitySup. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Saut Escarole cu cuscus perlat prăjit și ouă Pocate, Ouă cuibărite în șerbet și ciuperci saut, și Crottins la cuptor cu Ciuperci sotate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade. Prăjiți pâinea plată peste flacăra unui arzător cu gaz sau sub broiler. Rupeți în bucăți de 2 inci; pus deoparte.
Încălziți uleiul și usturoiul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu, amestecând, până când usturoiul este parfumat, dar nu se rumeneste, aproximativ 1 minut. Creșteți căldura la mediu-mare, adăugați ciuperci și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 10 minute. Se condimentează cu fulgi de sare și piper roșu.
Adăugați vin, răzuind bucățile rumenite. Se amestecă pâinea plată și cimbru; se ia de pe foc.Faceți 4 puțuri superficiale în amestec de ciuperci și spargeți 1 ou în fiecare puț.
Transferați la cuptor și gătiți până când albușurile tocmai s-au setat, aproximativ 4 minute. Condimentează ouăle cu fulgi de sare și piper roșu.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...