Ciuperci de tomate Bisque este un fără gluten supă. Această rețetă servește 4. O porție conține 383 calorii, 6g de proteine, și 35g de grăsime. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, busuioc, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Ciuperci Sălbatice, Bisque de ciuperci cu pălării de top de patiserie, și Ceapă caramelizată și ciuperci Bisque pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați roșiile tăiate cu fața în jos într-un 15-in uns. x 10-in. x 1-în. tigaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2
Periați cu 3 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Combinați usturoiul, sarea, busuiocul, oregano și piperul; se presară peste roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Se coace, neacoperit, la 450 de minute, timp de 20-25 de minute sau până când marginile se rumenesc bine.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Se răcește ușor.
6
Așezați roșiile și picăturile de tigaie într-un blender. Acoperiți și procesați până la amestecare; procesați cu 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Creveți Sotați, Decojiți
7
Într-o cratiță mare, sotati ciupercile si ceapa in uleiul ramas timp de 5-8 minute sau pana se inmoaie. Se amestecă bulionul, pasta de roșii, zahărul dacă se dorește și piureul de roșii. Aduceți la fierbere.