Ciuperci Ragu

Ciuperci Ragu
Dacă $ 2.51 pe portie cade în bugetul dvs., ciuperci Ragu ar putea fi un super fără gluten și primar rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 229 calorii. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, smântână grea, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ciuperci-Roșii Ragu, Carpa De Ciuperci-Mezeluri, și Ragu De Ciuperci Sălbatice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare încălziți uleiul. Când aproape fumați, adăugați ceapa și usturoiul la foc mediu-mic până când ceapa s-a ofilit, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se adaugă ciupercile și se condimentează cu sare și piper. Ridicați căldura la mare și sotati până când ciupercile sunt fragede și tot lichidul s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3
Scoateți tigaia de pe foc și turnați Marsala. Întoarceți tigaia la aragaz și lăsați vinul să se evapore, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați bulionul de pui și fierbeți timp de 1/2 oră până când sosul s-a redus la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5
Adăugați smântână grea și amestecați bine. Scoateți tigaia de pe foc și adăugați ierburile proaspete și parmezanul și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Revista