Ciuperci prăjite și Sunchoke Bisque

Ciuperci prăjite și Sunchoke Bisque
Ciuperci prăjite și Sunchoke Bisque este un fără gluten și vegan supă. Această rețetă face 6 porții cu 228 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $3.94 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de sare de mare și piper, salvie, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Biscuit de dovleac prăjit cu ciuperci-Gruyere Crostini, Sunchoke prăjită, mere și supă de ceapă, și Ciuperci Roșii Bisque.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Aruncați topinamburul, cartofii și usturoiul cu 1 lingură de ulei de măsline într-un castron mare; condimentează cu sare de mare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Întindeți amestecul într-un vas de copt. Aruncați ciupercile cu o altă lingură de ulei de măsline într-un castron separat; se întinde într-un vas de copt separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Coaceți amestecul de cartofi în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Introduceți ciupercile la cuptor și continuați să coaceți până când cartofii sunt moi și ușor rumeniți, încă aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Scoateți ambele vase din cuptor și puneți-le deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Topiți margarina vegană într-o oală mare la foc mediu-mic; gatiti ceapa in margarina pana se inmoaie complet, 7-10 minute. Se amestecă amestecul de cartofi prăjiți și ciupercile în ceapă, împreună cu 1 linguriță de sare de mare și apă; lăsați amestecul să se fierbe, amestecând ocazional, timp de 4 până la 5 minute. Se amestecă bulionul de ciuperci și salvia în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea Untului VeganRăspândirea Untului Vegan
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Așezați un capac pe oala de stoc și gătiți pentru a permite aromelor să se amestece, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Lăsați supa să se răcească ușor înainte de a turna în loturi într-un blender, umplând ulciorul nu mai mult de jumătate. Țineți capacul ferm cu un prosop de bucătărie pliat și porniți cu grijă blenderul, folosind câteva impulsuri rapide pentru a pune supa în mișcare înainte de a o lăsa pe piure; transferați loturile amestecate într-o oală curată. Alternativ, puteți folosi un blender și puteți face piure supa în oală. Se amestecă laptele de soia, dacă se folosește, în biscuitul finit pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De SoiaLapte De Soia
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista