Ciuperci prăjite și Sunchoke Bisque

Ciuperci prăjite și Sunchoke Bisque
Ciuperci prăjite și Sunchoke Bisque este un fără gluten și vegan supă. Această rețetă face 6 porții cu 228 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $3.94 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de sare de mare și piper, salvie, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Biscuit de dovleac prăjit cu ciuperci-Gruyere Crostini, Sunchoke prăjită, mere și supă de ceapă, și Ciuperci Roșii Bisque.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Aruncați topinamburul, cartofii și usturoiul cu 1 lingură de ulei de măsline într-un castron mare; condimentează cu sare de mare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Întindeți amestecul într-un vas de copt. Aruncați ciupercile cu o altă lingură de ulei de măsline într-un castron separat; se întinde într-un vas de copt separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Coaceți amestecul de cartofi în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Introduceți ciupercile la cuptor și continuați să coaceți până când cartofii sunt moi și ușor rumeniți, încă aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți ambele vase din cuptor și puneți-le deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Topiți margarina vegană într-o oală mare la foc mediu-mic; gatiti ceapa in margarina pana se inmoaie complet, 7-10 minute. Se amestecă amestecul de cartofi prăjiți și ciupercile în ceapă, împreună cu 1 linguriță de sare de mare și apă; lăsați amestecul să se fierbe, amestecând ocazional, timp de 4 până la 5 minute. Se amestecă bulionul de ciuperci și salvia în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea Untului VeganRăspândirea Untului Vegan
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Așezați un capac pe oala de stoc și gătiți pentru a permite aromelor să se amestece, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Lăsați supa să se răcească ușor înainte de a turna în loturi într-un blender, umplând ulciorul nu mai mult de jumătate. Țineți capacul ferm cu un prosop de bucătărie pliat și porniți cu grijă blenderul, folosind câteva impulsuri rapide pentru a pune supa în mișcare înainte de a o lăsa pe piure; transferați loturile amestecate într-o oală curată. Alternativ, puteți folosi un blender și puteți face piure supa în oală. Se amestecă laptele de soia, dacă se folosește, în biscuitul finit pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De SoiaLapte De Soia
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista