Ciuperci prăjite și Sunchoke Bisque
Ciuperci prăjite și Sunchoke Bisque este un fără gluten și vegan supă. Această rețetă face 6 porții cu 228 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $3.94 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de sare de mare și piper, salvie, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Biscuit de dovleac prăjit cu ciuperci-Gruyere Crostini, Sunchoke prăjită, mere și supă de ceapă, și Ciuperci Roșii Bisque.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 425 grade F (220 grade C).
Aruncați topinamburul, cartofii și usturoiul cu 1 lingură de ulei de măsline într-un castron mare; condimentează cu sare de mare și piper negru.
Întindeți amestecul într-un vas de copt. Aruncați ciupercile cu o altă lingură de ulei de măsline într-un castron separat; se întinde într-un vas de copt separat.
Coaceți amestecul de cartofi în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute.
Introduceți ciupercile la cuptor și continuați să coaceți până când cartofii sunt moi și ușor rumeniți, încă aproximativ 25 de minute.
Scoateți ambele vase din cuptor și puneți-le deoparte.
Topiți margarina vegană într-o oală mare la foc mediu-mic; gatiti ceapa in margarina pana se inmoaie complet, 7-10 minute. Se amestecă amestecul de cartofi prăjiți și ciupercile în ceapă, împreună cu 1 linguriță de sare de mare și apă; lăsați amestecul să se fierbe, amestecând ocazional, timp de 4 până la 5 minute. Se amestecă bulionul de ciuperci și salvia în amestec.
Așezați un capac pe oala de stoc și gătiți pentru a permite aromelor să se amestece, aproximativ 20 de minute.
Lăsați supa să se răcească ușor înainte de a turna în loturi într-un blender, umplând ulciorul nu mai mult de jumătate. Țineți capacul ferm cu un prosop de bucătărie pliat și porniți cu grijă blenderul, folosind câteva impulsuri rapide pentru a pune supa în mișcare înainte de a o lăsa pe piure; transferați loturile amestecate într-o oală curată. Alternativ, puteți folosi un blender și puteți face piure supa în oală. Se amestecă laptele de soia, dacă se folosește, în biscuitul finit pentru a servi.