Ciuperci prăjite și Sunchoke Bisque

Ciuperci prăjite și Sunchoke Bisque
Ciuperci prăjite și Sunchoke Bisque este un fără gluten și vegan supă. Această rețetă face 6 porții cu 228 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $3.94 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de sare de mare și piper, salvie, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Biscuit de dovleac prăjit cu ciuperci-Gruyere Crostini, Sunchoke prăjită, mere și supă de ceapă, și Ciuperci Roșii Bisque.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Aruncați topinamburul, cartofii și usturoiul cu 1 lingură de ulei de măsline într-un castron mare; condimentează cu sare de mare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Întindeți amestecul într-un vas de copt. Aruncați ciupercile cu o altă lingură de ulei de măsline într-un castron separat; se întinde într-un vas de copt separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Coaceți amestecul de cartofi în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Introduceți ciupercile la cuptor și continuați să coaceți până când cartofii sunt moi și ușor rumeniți, încă aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Scoateți ambele vase din cuptor și puneți-le deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Topiți margarina vegană într-o oală mare la foc mediu-mic; gatiti ceapa in margarina pana se inmoaie complet, 7-10 minute. Se amestecă amestecul de cartofi prăjiți și ciupercile în ceapă, împreună cu 1 linguriță de sare de mare și apă; lăsați amestecul să se fierbe, amestecând ocazional, timp de 4 până la 5 minute. Se amestecă bulionul de ciuperci și salvia în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea Untului VeganRăspândirea Untului Vegan
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Așezați un capac pe oala de stoc și gătiți pentru a permite aromelor să se amestece, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Lăsați supa să se răcească ușor înainte de a turna în loturi într-un blender, umplând ulciorul nu mai mult de jumătate. Țineți capacul ferm cu un prosop de bucătărie pliat și porniți cu grijă blenderul, folosind câteva impulsuri rapide pentru a pune supa în mișcare înainte de a o lăsa pe piure; transferați loturile amestecate într-o oală curată. Alternativ, puteți folosi un blender și puteți face piure supa în oală. Se amestecă laptele de soia, dacă se folosește, în biscuitul finit pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De SoiaLapte De Soia
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista