Ciuperci Prăjite Ușor
Ciupercile ușor prăjite sunt un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 172 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți cimbru, pătrunjel, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Ciuperci Prăjite Cu Usturoi Ușor, Ciuperci ușor prăjite cu rozmarin și usturoi, și Ciuperci prăjite cu unt de usturoi-ciupercile lui Noe.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 375 F. aruncați ciupercile cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Transferați pe o foaie de copt căptușită cu folie și întindeți-o într-un strat uniform.
Întindeți crenguțe de cimbru sau rozmarin deasupra ciupercilor.
Transferați la cuptor și prăjiți până când ciupercile eliberează lichid, aproximativ 15 minute. Scurgeți cu grijă lichidul într-un recipient separat și rezervați-l pentru o altă utilizare (este un sos excelent de condimente vegane).
Puneți ciupercile la cuptor și continuați să prăjiți până se rumenesc, dar încă fragede, cu aproximativ 30 de minute mai mult. Aruncați cimbru sau rozmarin.
Transferați într-un castron și aruncați cu pătrunjel, arpagic sau tarhon.