Ciuperci prăjite cu lămâie și ardei iute
Ciupercile prăjite cu lămâie și ardei iute ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și pescatarian servește 4 și costă $1.12 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 94 calorii. 223 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de la 1 lime, ciuperci nasture, lemongrass și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Vinete prăjite și Tofu cu usturoi și ardei iute, Cina în seara asta: pui prăjit cu Lemongrass și Chile, și Miel fiert cu ardei iute, ananas zdrobit, lemongrass și ghimbir.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un wok mare la foc mare până când strălucește.
Adăugați ciupercile și sarea și amestecați până când ciupercile devin fragede și începeți să eliberați puțin lichid, 3 până la 4 minute.
Amestecați usturoiul, lămâia și ardeii iute în tigaie și gătiți până când usturoiul începe să se rumenească, aproximativ 1 minut.
Adăugați sucul de lămâie și sosul de pește și condimentați cu piperul negru, continuând să aruncați și să prăjiți conținutul în wok.
Scoateți wok-ul de pe foc, apoi adăugați coriandru și aruncați pentru a combina. Condimentați după gust cu mai multă sare, dacă doriți.
Transferați ciupercile într-un vas de servit și serviți cu Furculițe de cocktail sau scobitori.