Ciuperci Portobello umplute la grătar

Ciupercile Portobello umplute la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21 g de proteine , 40 g de grăsimi și un total de 530 de calorii . Pentru 3,69 USD per porție , această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este perfectă pentru 4 iulie . Un amestec de brânză mozzarella parțial degresată, sare și piper, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 99 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 69% . Rețete similare includ ciuperci Portobello umplute fără alergii , ciuperci Portobello umplute vegane peste quinoa și Salată Portobello la grătar cu Parmigiano-Reggiano ras .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți grătarul la foc mediu
Ștergeți ciupercile cu un prosop de hârtie umed pentru a le curăța și a se usuca bine. Nu clătiți sub apă.
Ungeți vârfurile ciupercilor cu ulei de canola și lăsați deoparte.
Într-un castron, amestecați sosul pesto, parmezanul, roșiile uscate la soare și pesmetul. Se condimentează cu sare și piper, după gust, și se amestecă bine. Împărțiți amestecul uniform în cele 4 capace de ciuperci și acoperiți fiecare cu niște brânză mozzarella. Se pune pe gratar si se fierbe pana se topeste branza, aproximativ 10 minute.
Transferați într-un vas de servire și serviți imediat.