Ciuperci Portobello umplute la grătar

Ciuperci Portobello umplute la grătar
Ciupercile Portobello umplute la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21 g de proteine , 40 g de grăsimi și un total de 530 de calorii . Pentru 3,69 USD per porție , această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este perfectă pentru 4 iulie . Un amestec de brânză mozzarella parțial degresată, sare și piper, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 99 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 69% . Rețete similare includ ciuperci Portobello umplute fără alergii , ciuperci Portobello umplute vegane peste quinoa și Salată Portobello la grătar cu Parmigiano-Reggiano ras .

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți grătarul la foc mediu
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Sos Pesto Prefabricat (de Marcă)1 Cană Sos Pesto Prefabricat (de Marcă)
3
Ștergeți ciupercile cu un prosop de hârtie umed pentru a le curăța și a se usuca bine. Nu clătiți sub apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Pesto Prefabricat (marca)Sos Pesto Prefabricat (marca)
4 Ciuperci Portobello Mari, Tulpina și Branhiile îndepărtate4 Ciuperci Portobello Mari, Tulpina și Branhiile îndepărtate
Echipamente pe care le vei folosi
Ciuperci Portobello, Tulpina și Branhiile îndepărtateCiuperci Portobello, Tulpina și Branhiile îndepărtate
4
Ungeți vârfurile ciupercilor cu ulei de canola și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Roșii Uscate La Soare Tăiate Juliană Cu Ulei1/2 Cană Roșii Uscate La Soare Tăiate Juliană Cu Ulei
Roșii Uscate La Soare Tăiate Juliană Cu UleiRoșii Uscate La Soare Tăiate Juliană Cu Ulei
5
Într-un castron, amestecați sosul pesto, parmezanul, roșiile uscate la soare și pesmetul. Se condimentează cu sare și piper, după gust, și se amestecă bine. Împărțiți amestecul uniform în cele 4 capace de ciuperci și acoperiți fiecare cu niște brânză mozzarella. Se pune pe gratar si se fierbe pana se topeste branza, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Transferați într-un vas de servire și serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista