Ciuperci Portobello umplute cu spanac
Ciupercile Portobello umplute cu spanac durează aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14 g de proteine , 15 g de grăsimi și un total de 266 de calorii . Această rețetă servește 4. Pentru 2,72 USD per porție , această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca garnitură. Un amestec de ceapă, ciuperci portobello, brânză parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. În general, această rețetă obține un scor solid de 70% . Ciupercile Portobello umplute fără alergii , Ciupercile Portobello umplute vegane peste Quinoa și Ciupercile Portabella umplute cu carne și spanac cu brânză de capră sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Tapetați o tavă de copt cu folie rezistentă; ungeti folia cu spray de gatit si puneti deoparte.
Îndepărtați tulpinile din ciuperci; puneți capacele deoparte și tăiați tulpinile. Într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, combinați ciupercile tocate și ceapa. Acoperiți și puneți la microunde la 50% putere timp de 1-2 minute sau până când se înmoaie, amestecând la fiecare 30 de secunde.
Într-un castron mic, combinați ouăle și smântâna. Se amestecă spanacul, umplutura, brânză feta, sarea de usturoi și amestecul de ceapă. Se pune în capace de ciuperci.
Se pune pe tava de copt pregătită.
Se coace la 350° timp de 35 de minute.
Coaceți 5-10 minute mai mult sau până când ciupercile sunt fragede și brânza este topită.