Ciuperci Portobello la grătar stivuite cu spanac proaspăt și brânză Manchego rasă

Ciupercile Portobello la grătar stivuite cu spanac proaspăt și brânză Manchego rasă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 254 calorii, 14g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $ 4.61 pe portie. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați spanacul pentru bebeluși, uleiul de măsline, arpagicul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Ciuperci Portobello la grătar cu roșii și Mozzarella proaspătă, Salată de vinete la grătar și brânză Manchego cu busuioc proaspăt și glazură de piper Balsamic-Negru, și Salată Portobello La Grătar Cu Parmigiano Ras-Reggiano.
Instrucțiuni
Grătar de căldură la mare.
Ungeți capacele de ciuperci pe ambele părți cu ulei și condimentați cu sare și piper. Grătați, cu capacul în jos, până când este ușor carbonizat, aproximativ 4 până la 5 minute. Întoarceți ciupercile și continuați să grătați până când tocmai ați fiert, cu aproximativ 3 până la 4 minute mai mult.
Stivați ingredientele pe fiecare dintre cele 4 farfurii de salată începând cu un capac de ciuperci, o felie de brânză, niște spanac și o picătură de vinetă de Sherry.
Adăugați un alt capac de ciuperci, mai multă vinetă, spanac și o altă felie de brânză.
Așezați un al treilea capac de ciuperci deasupra și terminați stropind cu vinetă suplimentară și garnisind cu arpagic tocat, dacă doriți.
1 șalotă mică, tocată mărunt
1/4 cană oțet de sherry sau oțet balsamic
1/4 linguriță sare kosher
1/4 linguriță piper negru proaspăt măcinat
Bateți împreună șalotul, oțetul, muștarul, sarea și piperul într-un bol mic. Se amestecă încet în ulei până se emulsionează.
1 șalotă mică, tocată mărunt
1/4 cană oțet de sherry sau oțet balsamic
1/4 linguriță sare kosher
1/4 linguriță piper negru proaspăt măcinat
Bateți împreună șalotul, oțetul, muștarul, sarea și piperul într-un bol mic. Se amestecă încet în ulei până se emulsionează.