Ciuperci Portobello la grătar cu varză de mazăre

Ciuperci Portobello la grătar cu varză de mazăre
Ciuperci Portobello la gratar cu varza de mazare este un fără gluten și vegan farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 227 calorii. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de varză de mazăre, suc de lămâie, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Ciuperci Portobello La Grătar, Ciuperci Portobello Umplute La Grătar, și Ciuperci Portobello Umplute La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: feliator de trufe sau mandolină mică
2
Preîncălziți grătarul sau broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Stropiți ciupercile portobello cu ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
1 Cană De Făină Universală Pentru Dresaj1 Cană De Făină Universală Pentru Dresaj
4
Așezați ciupercile pe grătar astfel încât să fie centrate lângă căldură. Grătați până se înmoaie și se gătește frumos și abia se carbonizează, aproximativ 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Presărați niște suc de lămâie pe ciuperci după ce au fost carbonizate și stropiți-le cu oțet de vin roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
6
Într-un bol de amestecare, aruncați varza de mazăre, uleiul de măsline și sucul de lămâie rămas, astfel încât varza să fie acoperită uniform în lichid. Condimentează, după gust, cu sare și piper și împarte între 4 farfurii. Pentru un efect frumos, stivați varza ca niște stive mici de fân.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
VarzăVarză
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
7
Folosind un cojitor, radeți brânza peste și în jurul salatei. Folosind mandolina, feliați ciupercile domestice în felii subțiri de hârtie peste și în jurul salatei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
8
Așezați portobellos pe fiecare fân și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Făină Universală Pentru Dresaj1 Cană De Făină Universală Pentru Dresaj
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista