Ciuperci Portobello la grătar cu varză de mazăre

Ciuperci Portobello la gratar cu varza de mazare este un fără gluten și vegan farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 227 calorii. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de varză de mazăre, suc de lămâie, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Ciuperci Portobello La Grătar, Ciuperci Portobello Umplute La Grătar, și Ciuperci Portobello Umplute La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: feliator de trufe sau mandolină mică
Preîncălziți grătarul sau broilerul.
Stropiți ciupercile portobello cu ulei de măsline extravirgin.
Așezați ciupercile pe grătar astfel încât să fie centrate lângă căldură. Grătați până se înmoaie și se gătește frumos și abia se carbonizează, aproximativ 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Presărați niște suc de lămâie pe ciuperci după ce au fost carbonizate și stropiți-le cu oțet de vin roșu.
Într-un bol de amestecare, aruncați varza de mazăre, uleiul de măsline și sucul de lămâie rămas, astfel încât varza să fie acoperită uniform în lichid. Condimentează, după gust, cu sare și piper și împarte între 4 farfurii. Pentru un efect frumos, stivați varza ca niște stive mici de fân.
Folosind un cojitor, radeți brânza peste și în jurul salatei. Folosind mandolina, feliați ciupercile domestice în felii subțiri de hârtie peste și în jurul salatei.
Așezați portobellos pe fiecare fân și serviți.