Ciuperci Portobello la grătar cu varză de mazăre

Ciuperci Portobello la grătar cu varză de mazăre
Ciuperci Portobello la gratar cu varza de mazare este un fără gluten și vegan farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 227 calorii. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de varză de mazăre, suc de lămâie, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Ciuperci Portobello La Grătar, Ciuperci Portobello Umplute La Grătar, și Ciuperci Portobello Umplute La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: feliator de trufe sau mandolină mică
2
Preîncălziți grătarul sau broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Stropiți ciupercile portobello cu ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
4
Așezați ciupercile pe grătar astfel încât să fie centrate lângă căldură. Grătați până se înmoaie și se gătește frumos și abia se carbonizează, aproximativ 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Presărați niște suc de lămâie pe ciuperci după ce au fost carbonizate și stropiți-le cu oțet de vin roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6
Într-un bol de amestecare, aruncați varza de mazăre, uleiul de măsline și sucul de lămâie rămas, astfel încât varza să fie acoperită uniform în lichid. Condimentează, după gust, cu sare și piper și împarte între 4 farfurii. Pentru un efect frumos, stivați varza ca niște stive mici de fân.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
VarzăVarză
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
7
Folosind un cojitor, radeți brânza peste și în jurul salatei. Folosind mandolina, feliați ciupercile domestice în felii subțiri de hârtie peste și în jurul salatei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
8
Așezați portobellos pe fiecare fân și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista