Ciuperci Portobello la grătar cu Hummus și brânză Feta

Ciuperci Portobello la grătar cu Hummus și brânză Feta
Rețeta ciuperci Portobello la grătar cu Hummus și brânză Feta este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un remarcabil vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare din Orientul Mijlociu. Acest curs principal are 605 calorii, 22g de proteine, și 28G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 3,45 USD pe porție. Un amestec de pâine crustă, brânză feta, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare de mare ar putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Ciuperci Portobello umplute cu brânză Feta, Ciuperci Portobello La Grătar, și Ciuperci Magice Portobello La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Scoateți tulpina din toate ciupercile portobello.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci PortobelloCiuperci Portobello
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
3
Condimentează ambele părți ale ciupercilor. Începeți prin a stropi ulei de măsline (nu prea mult, doar o ușoară ploaie), puțină sare și piper negru proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
(tub Mare)(tub Mare)
4
Gatiti ciupercile la foc fierbinte timp de aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
5
Între timp: împărțiți bucățile de pâine și scoateți o parte din Centrul moale pentru a face o gaură pentru burgerul de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
6
Așezați pâinea cu fața în jos pe grătar pentru a prăji.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Așezați burgerul de ciuperci în pâine și acoperiți cu o lingură de hummus și o bucată de brânză feta chiar în mijloc și acoperiți cu o bucată de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
3 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 23 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 2
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Revista