Ciuperci Portobello cu orz perlat și lămâie conservată de la ' Ottolenghi
O porție conține 349 calorii, 9g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,58 USD pe porție. Un amestec de cimbru, frunze de cimbru, bulion de legume și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ardei Gras Prăjit Orz Perlat, Sparanghel Cu Vinetă De Lămâie Meyer Și Lămâie Conservată, și Ciuperci Portobello Umplute.
Instrucțiuni
1
Mai întâi gătiți orzul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orz
2
Încălziți uleiul de floarea soarelui într-o cratiță pe bază de greu și sotati ceapa și usturoiul până devin translucide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Floarea Soarelui
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați stocul și aduceți la fierbere. Se amestecă orzul, se reduce focul, apoi se acoperă și se fierbe timp de 1 oră, până când tot lichidul a fost absorbit și orzul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orz
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4
Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 km / 180 km C. Luați o foaie mare de copt și ungeți-o puternic cu două treimi din unt. Împrăștiați crenguțele de cimbru peste el. Tăiați ciupercile și așezați capacele de ciuperci, cu tulpina în sus, deasupra cimbrului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Se toarnă peste vin și se pune și se împrăștie usturoiul feliat. Punctați fiecare ciupercă cu câteva butoane din untul rămas, apoi condimentați cu sare și piper. Acoperiți tigaia cu folie de aluminiu și dați-o la cuptor timp de 15 până la 20 de minute, până când ciupercile sunt fragede. Lăsați-le în sucurile lor de gătit până când sunteți gata să serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
6
Când orzul este gata, scoateți tigaia de pe foc și amestecați lămâia conservată, feta, pătrunjelul și cimbru. Gustați și adăugați sare și piper. Pentru a servi, reîncălziți ciupercile la cuptor pentru câteva minute, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie Conservată
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Orz
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
7
Așezați fiecare ciupercă, cu tulpina în sus, pe o farfurie de servire. Scoateți orzul deasupra și lingurați câteva sucuri de gătit cu ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Orz
8
Garnisiți cu mugurii de busuioc și stropiți peste uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)