Ciuperci Portobello cu orz perlat și lămâie conservată de la ' Ottolenghi

Ciuperci Portobello cu orz perlat și lămâie conservată de la ' Ottolenghi
O porție conține 349 calorii, 9g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,58 USD pe porție. Un amestec de cimbru, frunze de cimbru, bulion de legume și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ardei Gras Prăjit Orz Perlat, Sparanghel Cu Vinetă De Lămâie Meyer Și Lămâie Conservată, și Ciuperci Portobello Umplute.

Instrucțiuni

1
Mai întâi gătiți orzul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și TocateCeapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate
2
Încălziți uleiul de floarea soarelui într-o cratiță pe bază de greu și sotati ceapa și usturoiul până devin translucide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Floarea SoareluiUlei De Floarea Soarelui
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Adăugați stocul și aduceți la fierbere. Se amestecă orzul, se reduce focul, apoi se acoperă și se fierbe timp de 1 oră, până când tot lichidul a fost absorbit și orzul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și TocateCeapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4
Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 km / 180 km C. Luați o foaie mare de copt și ungeți-o puternic cu două treimi din unt. Împrăștiați crenguțele de cimbru peste el. Tăiați ciupercile și așezați capacele de ciuperci, cu tulpina în sus, deasupra cimbrului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Se toarnă peste vin și se pune și se împrăștie usturoiul feliat. Punctați fiecare ciupercă cu câteva butoane din untul rămas, apoi condimentați cu sare și piper. Acoperiți tigaia cu folie de aluminiu și dați-o la cuptor timp de 15 până la 20 de minute, până când ciupercile sunt fragede. Lăsați-le în sucurile lor de gătit până când sunteți gata să serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Când orzul este gata, scoateți tigaia de pe foc și amestecați lămâia conservată, feta, pătrunjelul și cimbru. Gustați și adăugați sare și piper. Pentru a servi, reîncălziți ciupercile la cuptor pentru câteva minute, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie ConservatăLămâie Conservată
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și TocateCeapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Așezați fiecare ciupercă, cu tulpina în sus, pe o farfurie de servire. Scoateți orzul deasupra și lingurați câteva sucuri de gătit cu ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și TocateCeapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate
8
Garnisiți cu mugurii de busuioc și stropiți peste uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
VarzăVarză
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Revista