Ciuperci-Pilaf De Orez Sălbatic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pilaf de orez sălbatic cu ciuperci. O porție conține 233 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână bulion cu aromă de vită, sare, piper măcinat grosier și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Orez Sălbatic Și Pilaf De Ciuperci, Pilaf de orez sălbatic cu pui și ciuperci, și Orez Sălbatic Și Pilaf De Ciuperci Cu Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cratița de 3 litri, topiți 1/4 cană de unt la foc mediu-mare. Gatiti ceapa in unt 3 minute.
Adăugați ciuperci; gatiti 3 minute mai mult, amestecand ocazional, pana cand ceapa este frageda si ciupercile sunt aurii.
Adăugați orez sălbatic și orez brun; gatiti si amestecati 1 minut.
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți; fierbeți 45 până la 50 de minute sau până când orezul este fraged și lichidul este absorbit. Se amestecă restul de 2 linguri de unt, cimbru, sare și piper.