Ciupercile picante umplute cu spanac ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 239 calorii, 10g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,55 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați spanac, ciuperci în greutate, brânză de fermier și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Ciuperci Umplute Cu Spanac, Ciuperci Umplute Cu Spanac, și Ciuperci Umplute Cu Spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.Spălați și uscați ciupercile. Trageți tulpinile de pe ciuperci, apoi tocați tulpinile fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți uleiul de măsline și untul într-o tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Se adaugă ceapa și ciupercile tocate tulpini și se sotează câteva minute, sau până se înmoaie și încep să devină aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați firimituri panko, sare și piper. Se amestecă și se continuă gătitul timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Se ia de pe foc și se lasă deoparte să se răcească.Strângeți excesul de lichid din spanacul dezghețat. Pune deoparte. Într-un castron mare, adăugați cremă de brânză înmuiată, smântână, brânzeturi rase și amestecul răcit de ciuperci/ceapă/panko. Îndoiți împreună pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați spanac, o picătură de sare, puțin piper și sos fierbinte după gust. Îndoiți împreună până se combină. Folosind o lingură, împingeți amestecul în capacele de ciuperci cu tulpină. Folosiți lingura pentru a rotunji amestecul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Așezați pe o foaie de copt sau într-un vas de copt și coaceți timp de 20 până la 25 de minute, sau până când ciupercile sunt fierte și umplutura este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Serviți imediat sau la temperatura camerei. Yummy!